Matten blev en häst


Son sagt...kände hur de kliade i fingrarna att kladda fram något
Kladdet blev en häst efter 1 timme & 15 minuter, en hel stegrande kropp. Brukar inte rita hästar och får inte till allt men övning ger färdighet sägs de ju. Utgick från Olivias förslag då hon ville ha en enhörning. Får se om ja ger bort eller sparar, kan alltid försöka kopiera (ett helt A3 iförsig) Nu har ja ju haft min bild idag iallafall ;)

Matten sket sig...igen, skyller på mig själv om ja schabblar bort provet. Däremot blir de kul på torsdag, vi i svinhuset får gå därifrån, sätta oss och göra provet för att sedan gå tillbaka ner. Stackars elever som måste lukta på oss haha!


Lååång dag....


Blev ingen långvarig skoldag de där inte..
Haft engelska och en timmes bild totalt. Denna gång satt vi i en cirkel och målade av olika modeller. Även jag fick leka en förstås. Med tanke på att ja missar runt 3 timmar bild fick ja ta med mig saker hem så ska grejja med det senare.

Tryckt i mig en liten pizza och ska snart traska upp till tandläkarn, vet redan att de innebär ta kort och sedan byebye för resten av halvåret :P Äntligen fått upp lusten att läsa i böcker också, full gång att ta mig igenom alla nu


En till liten ring


Pappa letade upp denna åt mig igår, Fantomens gamla ring ;)

Så var de redan slut på helgen och en ny skolvecka börjar. Insåg just att ja missar ett prov när ja jobbar i svinhuset på torsdag så nu måste man leta upp läraren och höra om det. Sen filurar jag på idag när ja ska ta bussen hemmåt. Tar ja en senare hinner ja knappt till tandläkarn men får mer bild men tar ja en tidigare får ja bara en timmes bild...hm!


RSS 2.0