Veckorna tickar på

Satt och kika på bilder igår kring universitetet, och helt underbart!
Lillerud erbjöd också fina vyer, men detta är så mycket bättre! Av vad jag kunnat se på bilder & klipp så är skolan riktigt fin och i bra skick. Ska bli intressant att se få det med egna ögon, för nu är det bara 6 veckor kvar. Huh...Håller på att fixa material för kursen, och vilken skillnad på priser. En bok för 1500 ny här, 50 kr begagnad från England. Biologi *skaka på huvudet. Blir en tung resväska detta!

Deadly Nadder

 
Tillbringat många timmar framför datorn ihop med min ritplatta...
Fått dille på How to train your dragon (börjar de märkas eller?) och ritlusten är hög, så varför inte plusa ihop dom? Finns en hel del drakar att rita från både film & serie. Leker med metoder och vad som känns som mig. Hitils hunnit göra 2 drakar och fler lär det bli. Ruggigt kul! Söta är dom också *host* :P
 
 
Kalas, Grand prix vid älven, kalasväder och bokläsning. Tycks som det fina vädret ska hålla i sig ett tag till, även om det regna en skvätt igår. Inte undra på att de bara slappas från mitt håll.

Draknörderier

Detta är mitt liv för tillfället, jag & min drake Scylla i spelet School of Dragons.
Jag vågar inte räkna på hur många timmar jag spelade igår, men min bebis är nu en fullvuxen drake. Får ha världens tålamod för alla buggar är inte helt fixade,så jag kommer ingenstans med mina questar.
 
Nördlivet är rätt skönt, och vem bryr sig om att vädret är kalas? Ändå för varmt att göra något ;)

RSS 2.0