Orkan, storm och slit

Tjohej vilken vecka detta blivit! Inte nog med England nyligen hade en orkan, det kom en mindre storm kort därefter. Tacksamt nog missade min lilla stad det värsta. Varit riktigt varmt dock och vi måste till och med sova med fläkt på för att det blir så kvavt. Värmen från de andra lägenheterna värmer upp vår lya riktigt bra. Fast kylan ska slå till, vilket inte är så konstigt när det snart är november. Varit rikigt skönt att gå till jobbet utan att frysa, men kanske bäst att lägga fram vantar och halsduk. Även om jobbet är riktigt varmt. Och vad man sliter! Mer än 2/3 av styrkan var borta och idag var vi bara 2 som kämpade med en stor leverans. Ingen höjdare, men man hjälper till med massa extra timmar.

Nytt

Håller på att ändra om i bloggdesignen. Var ett tag sen så kände att det var tid. Skriver ju inte så ofta längre, så designen förblir simpel. Ska bara hitta en passande header också. Känns lite tomt med bara text. Fast känner jag mig själv, så glömmer jag bort det. Pågår mycket annat, speciellt på jobbet. Mycket slitgöra då det saknas personer i teamet. Det är en hel del tjänster som öppnats upp och mitt morgonteam ska få 2-3 till med lite tur. Kan behövas, då jag förra veckan kämpade ihop 10 extra timmar. Inte illa pinkat.
 
Känner mest att jag vill ha semester. I ett varmt land. Med en tjock bok och massa bad. Fast det får förbli en dröm. Har semesterdagar kvar, men om dom godkäns...ja det känns väldigt osäkert. I värsta fall blir det min första engelska jul. Redan skeptisk till maten kan jag säga haha! Säker på att min partners mamma är en mean cook, men alla vet ju hur konstig föda engelsmän äter ;)

Tidiga julkänslor

Min affär har nu ändrat om så det finns massa halloween och julvaror. Packar dagligen upp presentpapper, glitter och lådor med mixade produkter. Saknaden av Sverige blir betydligt mer märkbar när man inser att julen står runt hörnet. Vet inte än om jag får flyga hem eller inte, så man känner sig lite orolig. Men det stoppar inte mina julfeelings. Tog inte lång tid att köpa hem ris, mjölk och kanel för att göra min favoritfrukost att äta kring jul. Risgrynsgröt! Ihop med julskinkesmörgås. Vilket förstås inte finns här, så nöjde mig med ostsmörgås. Så otroligt gott! Det är inte ofta jag lagar engelska recept (inte alls faktiskt...) men visar gärna mina svenska kunskaper i köket. Inte till allas förtjusning i lägenheten ;)

RSS 2.0