Tårta och avslut.

Min nya studentklänning var en fin överaskning efter idag. Helt perfekt!
Fruktade lite, för den jag hade innan åkte ned vid för mycket hopp och studds. Den var självklart bra, men inte riktigt nöjd. Den nya är riktigt fin, och satt perfekt så blir utmärkt till min dag. Äntligen nöjd!
 
Åkte in för ett avslut på fördjupningen jag har läst, och som ger mig certifkat inom djurbutik. Läraren bjussade på tårta, melon, vindruvor och saft för oss krakar som dök upp idag. Mums! Är det sista året så är det!

Nerstängd hjärna

 Nu bör allting i skolan vara klart rakt igenom, men man vet aldrig, hade sista provet igår.
Igår var ingen bra dag. Min krop och hjärna börjar ta semester. De senaste dagarna har ja näst intill missat bussen, gått bra för mycket tidigt och sovit längre än jag någonsin gjort på skoldagar. Igår stängde hjärnan helt ned när vi skulle räkna bokföring och när alla andra lämnat in satt man själv kvar med en frustration så hög att den gick att ta på. Ingen bra dag igår, så åkte hem och satte på Hobbit! Bästa någonsin!
 
Sovmorgon och halvdag väger upp lite idag. Och idag är det 2 veckor kvar till student...jisses!

Fåglar för hela slanten.

Dagens arbete. Mariebergsskogens fåglar hela dagen! Snacka om arbete.
Halva klassen fick jobba i parken, men bara 6 stycken som dök upp. Jobbat med kompisarna i Smådjursstallet och tog verkligen hela dagen. 2 voljärer skulle rengöras, miljöberikas på nytt samt att alla fåglar skulle fångas in och undersökas. Kändes lika stressigt för oss som för fåglarna. Man vill inte stressa upp dom men inte lätt när man står där med en håv och ska ha tag i varenda en av dom. Svetten har flödat riktigt ordentligt idag, och självklart kom huvudvärken som på beställning. Blev bara en lunchtimme.
 
Energin har dunstat och att plugga på inför prov nu känns som ett sömnpiller. Rätt glad att jag är hemma i tystnaden dock. Fågelkvitter och surr i så många timmar.....samt en papegoja som sitter och skriker i takt.

RSS 2.0