Sjuktider

Inne i en väldigt kämpig period för tillfället. Jag hann få in min första inlämning, slappna av för några dagar och sedan tackla nästa del. Lektioner, hemläsning och nästa inlämning. Låg efter med den inlämningen och vad händer? Jag åker på en förkylning som nu pågått en vecka. Kämpade på ändå och trodde jag var på bättringsvägen, men nehej. Fick 2 dagar ledigt och nu är jag igång med plugg inför tentorna i december/januari. Hjärnan går på högvarv och jag längtar tills att det värsta är över. Händer nästan inget i pluggväg under våren så skulle föredra den årstiden just nu.
 
Men, allt är inte jobbigt. Min avhandling är så gott som godkänt ihop med frågeformuläret. Väntar bara på godkännande av skolan. Så skönt att det iallafall är avklarat.
 

Önskelista

 
När man inte har en värst intressant önskelista utan försöker komma på det man mest behöver
  1. Blender/mixer. Gör mycket soppor och saknar smoothies. Perfekt att ha en liten.
  2. Mini plattång. Håret växer, plattången slits. Tid för en ny!
  3. Böcker! Självklart eller...Högst på listan är A game of thrones - Illsutrated edition samt Fantastic beasts and where to find them - The original screenplay.

Äntligen bokat det!

Det är sega uppdateringar just nu, men är mycket plugg för tillfället. Tar de tillfällen jag kan att slappna av och ha kul. Vilket innebär massa bokläsning, biofilm och kvällar hos pojkvännen. Plugg kräver sömn och det är något jag inte får i mitt hus. Så när jag hade min första inlämning spenderade jag en vecka hos honom. Ser ut som november fortsätter i samma stil, då jag har en till inlämning runt hörnet. Inte nog med att det är dålig sömn, huset trillar isär. Spisen gick äntligen sönder i måndags och hyresvärden har inte haft tid att skicka hit någon!? Känns underbart att leva på micrad mat igen.
 
Men mitt i allt elände, lycka! Bokade flyg under tisdagen. Hem till kära Sverige under julen. Längtar så hemskt mycket! Bara få komma hem, gosa med katter och umgås med vettiga vänner. Och julmat! ;)

RSS 2.0