Klipp klipp!

Tog orken till mig att äntligen gå iväg till frisören i veckan. Fluffet i nacken hade växt sig långt så ville mest raka bort det. Hur det slutade? Med en grimars. Tjejen som gjorde ett så bra jobb förra gången lyckades nu klippa av lite väl mycket hår. Fort gick det också. Tur är väl att det växer ut fort och att det är 3 veckor kvar till examen. Blev lite bättre när jag själv fick styla om håret (det som syns på bilderna) men till och med jag har en gräns för hur kort håret får vara ;)
 
Knappt varit hemma då huskamraterna haft sina vänner över och festat hit och dit. Vad jag gör? Jag smiter till pojkvännen och sover där för att få lugn och ro. Får snällt nog komma och gå som jag vill och inte sen att haka på när jag inte behöver vara uppe tidigt för uni. Äntligen fått 2 utav 3 handledare så ska in på möten till veckan. Ska bli intressant att se hur min avhandling utvecklar sig denna gång.

Så mycket att göra

Uppdateringarna är väl sådär, men precis genomlevt 3 dagar av plugg. Man måste älska hur konstigt det känns att studera fredag till söndag medans alla andra har ledigt. Så varit upptagen från 8 till 18 varje dag, och kommit med en urvrängd hjärna full av information. Alltså bara haft ''research'' alla dagar. Allt från independent study, dissertation till research process. Kroppen har varit så uppe i varv att det bara har blivit läsning i sängen varenda kväll. Hade nog egentligen behövt en vilodag men idag väntar mer plugg.
 
Ska nämligen över till pojkvännen och tigga kramar. För att orka kunna maila och planera möten med mina handledare för avhandlingen och independent study - och skriva ut miljontals papper. Förhoppningsvis får man sova ostört i hans lägenhet, för jisses vilket folk det finns i denna stad. Den ena värre efter den andra när det gäller konstigheter.

Sista året!

Och det är igång! Varit på uni hela dagen för inskrivning - helt slut! Bar iväg redan vid 8 imorse, och kom hem strax innan 18. Varit en väldigt stressig dag då det knappt blivit några raster mellan de olika momenten. Själva inskrivningen vid lunch skulle ta högst 30 minuter. Efter 2 timmar var jag färdig. Då hade jag missat både lunch ett möte och var 10 minuter sen för ett 3 timmars program.. Så bar av raka vägen dit. Läraren såg mig krokna så jag erkände att jag inte hann äta. Vad hon gjorde? Skickade iväg sin medarbetare till cafét och köpte snacks åt mig. Rar mentor jag har! Lång dag, så blir att ta igen sig nu!
 
Har schema och allt redo, så nästa vecka börjar studierna på riktigt. Låt stressen börja ;) Ett sista år av studier nu, sen får det räcka - så bäst att ge allt man har! Hela hösten blir körig, men våren består istället av typ ingenting - kommer förmodligen kännas lite knepigt.

RSS 2.0