Studierna är igång

Jag har inte värst många dagar med lektioner, men bara för det så betyder det inte att det är lite jobb. Jag har mött upp med min mentor till avhandlingen, och jösses....tror aldrig jag mött någon som brinner så för katter. För ja, jag har bestämt mig för vad jag ska skriva om fram tills i vår. ''Prevalence of behaviour problems in cats adopted from rescue shelters (the first 4 weeks). I detta ingår även också varför (om) katterna tas tillbaka till djurhemmen. Så igår började det hela. Ska knåpa i hop ett förslag, och detta kommer bollas fram och tillbaka med mentorn. Så tisdagen var en kämpig dag. Bara för att det äntligen hände något viktigt så bestämde sig nätet för att krascha. Satt rätt länge och svor innan jag fick igång det igen...
 
I övrigt varit en väldigt bra vecka, och tror de flesta vet varför. Får dela upp mina fria dagar, men tro det eller ej - studierna kommer självklart först! Så van att studierna bara rullar på år efter år, att jag knappt insett att det faktiskt kommer ta slut i vår. Men innan dess väntar många roliga studiebesök också, samt otroligt nog, en valp! Pip och jag åker i oktober och hämtar hem hennes jack russel valp, och jag är otroligt glad!

Låt det börja!

Vems fötter kan det vara...? Dimman som låg tät skingrandes under förmiddagen på lördagen och solen kikade fram lagom till rugby matchen. Placerade mig i nersjunken i datastolen med fötterna slängda utanför. Gatan fylldes av folk, de spelades trummor och det var finsång. Fick mer än några få blickar riktade upp mot mig när de flesta insåg att jag kan se matcherna gratis. Om jag nu bara förstod mig på rugby....
 
Spenderade söndagen med vänner, och hann även säga hej då till killen som varit min granne i 2 år. Timmarna tickade iväg, så kom tillbaka rätt sent till huset. Pip hade tänkt börja ett sök uppdrag då jag oftast ligger i sängen vid den tiden haha! Då hade nya killen redan flyttat in så hann säga ett snabbt hej, fixa och sedan bara krypa ner då det vankas tidig morgonlektion idag.

Officiellt sista året

Så var jag inskriven och klar för att påbörja mitt 3e och sista år. Morgonen kunde kanske börjat bättre, men packade ner tabletter och ''föda'' för dagen. Föda som bestod av rån och nyponsoppa. Tacka gudarna för att man får leveranser från Sverige, för det kom väl till hands. Timmarna tickade på, och själva inskrivningen tog 2 timmar lite drygt, då sporteleverna blev försenade till sina tider (inte förvånad). Godis bjöds det på pga väntetiden, men var mer intresserad av att få veta om finans skulle godkänna mig. Hann med ett möte med mentorn innan hemfärd, och känner mig nöjd när hon sa att min idé till avhandligen är genomförbar.
 
Var helt slutkörd när jag dök upp hemma igen vid 5 snåret. Pip och jag myste ihop oss i sofforna, såg på animerat och sedan fanns det inget annat på listan än sömn! Lördagen kommer spenderas med en kompis från första årets boende och hennes huskamrater.

RSS 2.0