Darin - Playing with fire

Tänka sig, inte trodde jag att Darins nya album skulle spelas i mitt rum! Riktigt bra!
 
Idag är sista skoldagen för veckan (underbart!), och verkligen tur det! Hade mitt sista prov igår och har inget nytt förens om 3 veckor. Längtar redan tills man kan sjunka ned i sängen vid lunch idag och slappna av. Vila och ladda upp. Som man mått under veckan, så är man inte speciellt taggad inför helgjour. Det ska ändå bli gött att jobba, för har ju saknat alla mina mysiga djur och klappa på! Men snart så :)
 
Märks att det är sista året, om någon vecka dyker studentmössan upp - längtar att se hur den blir på! Det planeras och pratas, så jag är glad att ja i stort sett är klar inför våren. För en billig peng också, göttans att slippa undan med det.

So fluffy....

It's so fluffy I'm gonna die! Fick en ny pläd igår, och den är så mysig, fluffig och mjuk!
Tveksamt om den lär behövas idag, chocken att det faktiskt är 2 plusgrader ute just nu. Får passa på att njuta medans de går, skulle ju komma kyla lagom till nästa vecka igen. (Hej, jag kommer slå ihjäl mig under min helg!) Tur att man bara ska in till M-skogen idag och studera, massa frågor om helgen jag ska jobba till veckan.
 
Satsar på att vara frisk till den helgen. Förra året jobbade jag trots sjukdom, men nu när en lärare ska vara med....ja då kan man ju inte komma dödsjuk - blir ivägskickad hem igen lika fort haha!

Vilar, och vilar

Fortsätter idag med att vrida ur målarlusten jag haft hela veckan!
Inte riktigt haft tid, trots att jag velat, så tog tillfället i akt - och nu klämt slut på de sista av lusten :P
 
En av de gånger man måste älska att det är helg! Åkte på några sympton på en förkylning igår, kämpade tappert under den enda lektion jag hade, får! Helt slut idag, men frisk som tur är. Heja mitt immunförsvar! Njuter lite extra av att få vila, för självklart vankas det prov till veckan - mera plugg!

RSS 2.0