Det går framåt

Åh vilken bra dag det har varit. Kände för att hoppa av glädje ett tag när de bra beskeden rullade in. Haft en väldigt stressig januari med tentor, inlämning, resultat och plugg. Men nu så...det värsta är över. Klarat 4 utav 5 kurser nu och har inga mer inlämningar eller lektioner. Hur skönt!? Så nu väntar enbart avhandlingen, där jag redan samlat in alla svar jag behöver. Och inte nog med det - hade en urskön weekend i Birmingham (vi sov i en lägenhet) och det var nog bästa valet för kändes rätt lyxigt. Vi skulle handla kläder, men både Chris och jag kom hem med nördiga saker, som figuriner, muggar och böcker. Ops?
 
I övrigt håller jag på att ansöka jobb, vilket känns otroligt nervöst...men någonstans måste man ju börja.

Hem och hem igen

Seg uppdatering, MEN gjorde mina 3 tentor innan jul, tog helgen efter det till att umgås med karln och for sedan hem till Sverige för att fira jul. Gjorde inte ett skit utan njöt av god mat, familj/husdjur och hängde med polarna. Vann presentkort som lika snabbt spenderades. Flög tillbaka till mitt andra hem innan nyår. Sov bort nyårsfirandet och började sedan plugga. Nu gjort 2 tentor till (mina sista ska nämnas!) och det värsta är över. Aldrig varit så skönt att sätta sig ner och känna lugnet. Varit en oehört stressande vecka med mycket känslor så glad att det är över. Nu vankas det enbart en inlämning till i januari...
 
Firat veckoslutet på bästa sätt: pizza och bokläsning. Om det blir en lång kväll? Tur man sover igenom det mesta för pojkvännen får underhålla sig bäst han kan själv medans jag däckar flera timmar innan honom.

RSS 2.0