Det blev ett hus

Blev ändrade planer på första huset jag titade på. Hyresvärden mailade mig och bad mig titta på ett annat, som samma kväll blev fritt för 2 personer. Det var bara att tacka ja till visningen, och godkänna att hon skjutsade mig till huset. Och vilket hus! Inte det typiska studenthuset utan detta erbjuder verkligen stora ytor. Köket är gigantiskt! Det kommer även finnas 2 nya rum till hösten, satsar på att knipa det nya stora med en suite ;) Kanonfint hus iallafall, som lär bli mitt boende för nästa år på skolan. Hyresvärden är för gullig, så tror verkligen detta blir perfekt, även om det ligger lite längre från centrum än vad jag tänkt mig.
 
 Passat på med att städa en kort stund under dagen, bästa sysselsättningen någonsin? Kanske inte, men med musik på hög volym så går det mesta. Gottat till kvällen med salami och brie mackor, ihop med lite godis. Nu väntar film, medans jag sitter invirad i min tjocka ''får''jacka och en filt i hopp om lite värme.

Husvisning för första gången

Igår stod en husvisning på att-göra-listan. Inga lektioner så var bara att ta bussen ner och försöka hitta huset. Hade stirrat mig blind på google maps innan, i hopp om att det skulle hjälpa något. Lycakdes hittade rätt på första försöket, så lite lokalsinne måste jag ju ha! Gillade vad jag såg, men ska på ännu en visning nästa vecka...så får se hur detta går. Hyresvärden var otroligt trevlig, och fick lite extra tid på mig!
 
I helgen nu väntar uppgifter i ecology och behaviour. Enkla, men tidskrävande. Hoppas på att få de gjort idag, så resten av tiden blir det tid till att stressa av, och läsa en god bok. Har några nya i hyllan nu, då jag inte kan låta bli när böckerna enbart kostar £1! Ett bra kap, och går alltid förbi den delen i affären ;)

New in

Fick äntligen chansen att hämta mina nya tofflor. Klagat länge på att mina små tår förfryser av kylan som tränger igenom fönstrena i huset. Så nu finns dessa babyrosa tofflor i conversemodell i min ägo, och jag är helt kär! De är så galet söta! Dessa kommer användas flitigt ihop med min nya matchande pyjamas.
 
Lite sömn blev de visst inatt, även om jag vaknade så fort någon öppnade och slängde igen branddörren efter sig. Nackdelen med ett hus vars väggar är tunnare än papper. En av de få som har lektioner idag, och har hunnit med wildlife ecology där läraren pratade på i ett om invasive species. Även en grupp presentation i det ämnet sen (fördömt också!). Tiden är inne att vänja sig, men oehört svårt....

RSS 2.0