Tillbaka till verkligheten

Jag vill redan tillbaka till värmen. Hade visserligen ok väder under söndagen men vaknade till 4+ och mulet imorse. Burr! Satsar på att det hunnit bli riktigt skönt i England när jag kommer tillbaka dit om mindre än en vecka. Längtar nästan tillbaka dit just för vännernas skull, och hur skönt det är att få klara sig själv (no offence kära föräldrar). Fast sen tänker man ju på alla tentor och känner för att stanna kvar i Sverige. Suttit mestadel av måndagen och fixat inför muntliga tentan. Rätt säker på det jag gör, men känner jag mig själv rätt kommer jag stå där och slarva bort alla ord.
 
 

I2 marten

Det är något av en tradition för mig att gå på I2 marten varje år, men efter jag började studera i England så har jag inte kunnat...men nu när jag har extra ledigt så passade jag på. Kom hem sent igår, men det stoppade inte mig med att glatt ge mig iväg till marten idag. Turen är som vanligt med mig, då jag ännu en gång kammade hem 2 kg choklad! Marknaden var en besvikelse denna gång, men nöjd med att komma hem med denna vinst.
 
Kan sitta och gotta sig med den ikväll medans man myser ner sig och ser på film. Har en känsla av att sängen kommer att locka tidigt ikväll, men det tycker jag den får göra efter allt resande igår. Laddar upp för att snart ta mig tillbaka till England också, blir massa flygande detta.

Strand och sol

 
 
 
 

RSS 2.0