Tentatider

Ja jösses. Under torsdagen gälle det. 2 tentor på en dag. Var en mix av känslor, då jag ena stunden kände mig lugn bara för att andra sekunden känna mig stressad. Gav mig i väg tidigt då bussen går på halvtermin. Lyckades göra praktiskta tentan utan att svamla (ska göra andra delen av den idag) men fick inga vettiga resultat. Efter den började kroppen bli trött så orka nog inte vara lika stressad inför muntliga som jag brukar vara. Svamlade dock rätt friskt första 10 minutrarna, men sen så. Ju mer jag kom in i det, desto bättre gick det. Var lagomt skönt att komma hem och lägga sig i sängen, det kan jag lova! Nu vankas det en 4 timmars labb övning med saliv och kortisol. Efter det kan jag ta helgen, packa och hänga med pojkvännen som lämnas kvar medans jag flyger hem till veckan.
 

Tentor

Det går framåt. Halsen och lungorna tycks gilla livet lite mer, så hostan min är knapp märkbar. Tur är väl det, och ännu mer tur att Chris lät mig sova hos honom. Det är att föredra när mycket plugg pågår eller huskamraterna har vänner över. Nu väntar tentorna denna vecka och jag börjar bli smått nervös. Standard inför muntliga tentor tyvärr, men någon gång ska man väl bli mer bekväm.
 
Fördelen är att Pip dyker upp imorgon, så kan ta en dag och bara hänga, fika och trängas i julshoppingen. Känns rätt efterlängtat, de får jag erkänna. Kanske inte trängseln men det får man ta. Börjar så smått förbereda för att åka hem också, lite grejer inhandlas och det planeras.

Tillbaka hem

 
Vaknade denna morgon och kände mig lite piggare. Spenderat de senaste kvällarna med att hosta upp halva mina lungor så inte blivit mycket sömn. Blir inte mycket plugg heller då allt hostande gör en rätt mosig. Men nu så...kanske kan försöka komma igång ordentligt till den nya veckan som är runt hörnet. Traskade äntligen hem från pojkvännen för att vara i mitt egna hus vilket var på tiden antar ja. Så passat på att städa och greja med den lilla energi jag har. Önskar nästan jag hade lite pynt för inte skulle jag tro att det är december.

RSS 2.0