Förkylningsattackerad


Usch, börjar bli kallare nu så jackan har fått åka på igen (I don't like!)

Tydligen inte bara kylan som kommer, förkylningarna är överallt! Så vad gör man när de i omkretsen snorar & hostar? Hostar själv förstås. Känns mindre kul men hoppas på mitt annars starka immunförsvar ;P Idag väntar en lång dag, avslutar allting med muntliga nationella i engelska. Borde gå bättre än igår, haha undra hur många gånger man kan säga fel på ecologically? Lät inte vackert haha!

Nu är snart denna vecka över också, sen är det bara 1 hel skolvecka kvar. Iiihp!


Mer av det goda


Dom där erbjudanden man får, livsfarligt....3 för 99 denna gång
Men ett tvång nästan när jag fick nyheterna. Beckett älskar jag, Moström har ja hela samlingen av och just nu läser jag fjärde boken av Östlundh som är sjukt spännande! Så med andra ord måste man bara ha dessa ;)

Hah, åh äntligen! Färdig med det värsta skrivandet. Vad jag vet så är det inte mycket kvar nu i skolan, lite nationella & 1 prov i massmedia (mysko ämne igentligen att lära sig). Nu tänker jag njuta vidare av min ledighet


Skriver & skriver


De här roar jag mig med idag, rapporter & analystexter....Inte alls kul men vad gör man?
Nämligen ledig idag *hallelujah* Hur gött är inte det då!? Men tar tillvara på tiden med plugg, mycket skrivsaker som ska in just nu, hellre det än prov, de får jag ju då säga. Efter att väderrapporten är färdigskriven blir det en springtur, ingen lång men så benen får röra lite på sig iallafall.


RSS 2.0